top of page

Healing

Spirituele healing is een natuurlijk proces. Het is een stroom van helende universele energie tussen de healer en ontvanger en bevrijd je natuurlijke bronnen op de meest effectieve manier voor je.
Wat gebeurt er tijdens een healingsessie?
Een healer werkt met zijn handen, kan je lichtjes aanraken en nodigt je uit om te ontspannen. De meeste mensen zijn meteen gewaar dat er iets gebeurt. Zij ervaren bepaalde sensaties, zoals warmte of koude, tinteling, druk, pijn of emotie die naar boven komt als de energie zijn werk doet. Sommige mensen ervaren niets, maar het proces van healen is dan niet minder effectief. Zoals zovele andere therapieen is het belangrijk dat er een goede relatie is tussen de healer en de patient, dus kies een healer bij wie je je goed voelt en bij je past.
Wat een healing voor jou kan betekenen?
Healing kan je helpen bij verschillende fysieke en psychische klachten met vaak een opmerkelijk resultaat.
Het is een proces van revitaliseren, ontspannen en loslaten op een diep niveau, wat je lichaam helpt zich op zijn eigen manier spontaan te helen. Healing brengt zowel de onderliggende en de in het oog springende oorzaken naar boven. Dat kan betekenen dat de uitkomst van de healing heilzaam kan zijn op een onverwachte manier en niet altijd meteen: je kunt bijvoorbeeld de werking enkele dagen later merken of je voelt een verbetering na een wat langere periode. Ook kan je een emotionele bevrijding ervaren. Healing helpt en boekt soms opmerkelijke resultaten. 
Je hoeft niet ziek te zijn om een healing te krijgen. Een healing brengt balans in je leven en het helpt vaak de dingen in juiste proporties te brengen en weer met je beide benen op de grond te staan. Healing kan waardevol zijn in crisis situaties en bij terminale ziekten. Energie werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau
Een healing kan een op zichzelf staande therapie zijn, heeft geen vervelende neveneffecten en kan goed gecombineerd worden met andere therapieen. Het is een manier om jou in de juiste energie te brengen en jezelf te helpen.

bottom of page