top of page

Iets over mezelf 


 
Als jonge 70er heb ik door de jaren heen mijn ervaringen in het leven opgedaan. Ik ben gelukkig getrouwd en heb twee volwassen kinderen met partner en drie prachtige eigenwijze kleinkinderen. De spiritualiteit is eigenlijk altijd wel op een of andere manier bij mij geweest, al is er een periode geweest dat ik mij daar voor bewust of onbewust heb afgesloten.
                                                                                                                                      
Iedereen heeft wel eens het gevoel dat hij of zij al eens ergens geweest, al eerder iets gezien heeft of vooraf wist hoe iets zou lopen. Dit soort dingen heb ik ook meegemaakt. Door nieuwsgierigheid ben ik cursussen gaan volgen op het spirituele vlak. Toen ontdekte ik dat magnetiseren en andere vaardigheden niet alleen zijn weggelegd voor een select gezelschap.
Spiritualiteit en alles wat daarbij hoort behoort tot de evolutie van de mens. Iedereen heeft de vaardigheden alleen heeft de een ze meer ontwikkeld dan de ander. Cursussen die ik gevolgd heb zijn o.a. Reiki 1 en 2, Automatisch schrift, Medium 1,2 en 3, Intuïtieve ontwikkeling en nog tal van workshops.
                                                                                                                                                                           
Doordat ik jaren bij de overheid naast mijn werk ook optrad als vertrouwenspersoon heb ik hiermee ervaring opgebouwd. Dus op het moment dat je problemen hebt met je werk en je hebt geen plek om je problemen uit te spreken(dit gebeurt vaak bij kleine bedrijven), kan je bij mij terecht. Ik kan je dan met raad en daad terzijde staan.
De laatste jaren heb ik ook mensen bij mogen staan in de periode voor hun overlijden. Door middel van gesprekken kon ik meehelpen te accepteren en om te leren gaan met de feiten. 
Sinds oktober 2008 ben ik met functioneel leeftijdsontslag (zoals dat zo mooi heet) bij de overheid en heb daardoor alle tijd om dienstbaar te zijn voor anderen. Daarom ben ik beschikbaar via consulten op beurzen en thuis. 
Omdat ik ben aangesteld als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Amersfoort mag ik huwelijken sluiten en dat is een van de leukste dingen die ik doen mag. Toch heb ik gemerkt dat er mensen zijn die problemen hebben met het feit dat ik naast de functie van trouwambtenaar ook werkzaam ben als healer en medium. Dit omdat ze vanuit hun geloofsovertuiging dit niet kunnen verenigen. De taak van een babs is om het wettelijke huwelijk te sluiten, dus geen kerkelijk. Van huis uit ben ik Nederlands Hervormd en het respect voor het geloof heb ik hoog in het vaandel. Alleen kijk ik anders tegen het geloven aan. Ik ben overtuigd van het bestaan van een God, alleen ervaar ik het anders. Wel heb ik veel interesse in de diverse geloven en ben dan ook trots dat ik mensen in een synagoge en in een kerk heb mogen trouwen.


Heb je vragen, dan kan je me altijd mailen. Als het hele vragenlijsten worden kan je beter een consult afspreken, maar enkele vragen kan en wil ik altijd beantwoorden.

bottom of page