top of page

Automatisch schrift

Ieder mens wordt geholpen door een aantal gidsen. Deze gidsen helpen je bij alles wat je doet.
Het is prettig als je weet wie dat zijn. Je kan de gidsen onderverdelen in geesten, begeleiders en/of beschermengelen. Ook een overledene kan als gids voor jou aan het werk zijn.  Iedereen heeft dus een of meerdere gidsen, waarvan er een is die zich meer op de voorgrond stelt en dat is dan de hoofdgids.
Het gebeurt nog wel eens dat je ineens een besluit neemt dat niet logisch is, bv je neemt een andere afslag als je gewend bent op de snelweg en je weet eigenlijk niet waarom. Later hoor je dan dat bij de afslag, die je altijd neemt, een ongeluk is gebeurd. Reken er dan maar op dat een van je gidsen aan het werk is geweest. Iedereen kan zich wel een situatie herinneren dat zoiets is gebeurd.
 
Er bestaan diverse mogelijkheden om met je gids(en) in contact te komen. Een van deze methodes is het Automatisch schrift. Het medium (of Channel) vraagt dan aan de gids of hij/zij voor je wil schrijven. Dan begint het medium te schrijven, gestuurd door de gids. Vaak gaat dit zo snel dat het medium geen idee heeft wat hij/zij schrijft en moet er nagelezen worden wat er op papier is gekomen. Omdat er meerdere gidsen om je heen zijn kan er een liefdevolle boodschap komen of een bericht van een overleden dierbare. Het is vooraf niet te zeggen wat er doorkomt. Het wordt altijd als positief en opbouwend ervaren. Wij kunnen vragen aan hen stellen waarop we dan ook antwoord krijgen. Maar zij schrijven niet in concrete bewoordingen, maar in onze gevoelsbeleving. Door deze berichten kan er best wel het een en ander in je leven veranderen. Als je niet de mogelijkheid hebt gehad afscheid te nemen bij het overlijden van een dierbare en je krijgt dan een boodschap, dan kan dat veel positieve invloed hebben. Ook kunnen wij hierdoor meer aan onszelf werken en daardoor prettiger in het leven komen te staan.
 
Omdat het automatisch schrift een mooie manier is om met je Gids in contact te komen en om meer mensen in staat te stellen dit te ervaren ben ik begonnen met het geven van een Workshop Automatisch schrift. Deze workshop duurt ongeveer tussen de 3 en 3 en half uur waarin je geleerd wordt om contact te krijgen met je Gids en de boodschap(pen) op te schrijven. Als je deze ervaring wilt meemaken kun je je aanmelden, maar de cursus wordt alleen gegeven bij een aantal van 5 of 6. 

bottom of page