top of page

Workshops

De meeste mensen zijn nieuwsgierig en leergierig. Daarom dat er veel interesse is om zich op spiritueel gebied verder te ontwikkelen. Dat kan, omdat ieder mens
het in zich heeft. Het is niet alleen weggelegd aan een selecte groep, maar iedereen kan spirituele vaardigheden leren.
 
Kennismaking met de Spirituele wereld
Door zelf in de praktijk te oefenen met bv: Foto lezen, pendelen, meditatie, magnetiseren bemerk je al snel dat er een heleboel spirituele vaardigheden aan te leren zijn.
Deze kennismaking kan plaatsvinden in huiselijke kring of een andere ruimte. Voorwaarde is dat er minimaal vijf deelnemers zijn.
Kosten workshop Kennismaking € 20,- p.p.
 
Automatisch schrift
Hier leer je in een dagdeel om contact te maken met je Gids en met hem of haar te communiceren door automatisch schrift. Je sluit je af van je gedachten en laat je Gids via jouw hand een boodschap schrijven. In principe is iedereen geschikt om dit te leren, maar je moet voldoende tijd vrijmaken, de wereld van de Gidsen leren begrijpen, je af kunnen sluiten en niet laten afleiden door problemen en zorgen, het schrijven positief benaderen en je openstellen voor de liefdevolle Goddelijke wereld. Leermap en schrijfmateriaal inbegrepen.
Kosten  workshop automatisch schrift € 50,-
 
 
Voor de data en plaats  van de workshops: zie contact en agenda of in overleg. Doorgaan van de workshop is afhankelijk van voldoende deelname.

bottom of page